Porsche 911S

Kommentarer inaktiverade för Porsche 911S

I den inledande sekvensen av filmen Le Mans från 1971, har denhär bilen en framträdande plats som racerföraren Michael Delaneys privata bil. Michael Delaney förbereder sig inför 24-timmars loppet med att med att köra runt i sin Porsche 911S. Loppet kommer att utvecklas till en duell mellan den amerikanske föraren Delaney i en Porsche 917, och den tyske föraren Erich Stahler som kör en Ferrari 512LM. Michael Delaney porträtteras av kungen av cool själv, Steve McQueen. Efter inspelningen, blev bilen en del av Steve McQueens personliga samling. Porsche 911S är den mest påkostade och välutrustade ur 1970 års modellflora. Bilen är i fint original skick, och den kan bli din. Den kommer att auktioneras ut i augusti 2011, se länken nedan. http://www.rmauctions.com/FeatureCars.cfm?SaleCode=MO11&CarID=r105#

    Bloggarkiv